Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/mijnreclam/domains/mijnreclamelease.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/mijnreclam/domains/mijnreclamelease.nl/public_html/includes/common.inc).

Ons werk

U zult begrijptendat niet ieder bedrijf laat weten dat ze hun communicatiebudget hebben geleased. Maar voor ons werk kunt u naar de website van PanSign Communicatie gaan: www.pansign.nl.

 

Wie heeft er zoals gebruik gemaakt van mijnreclamelease.nl:

• m-sjtiehl, krijtborden • raamdeco's • interieurstyling

m-sjtiehl is een startend bedrijfje van Marion van Ratingen uit Helden. Als starter was zij op zoek naar de complete invulling van haar communicatiebehoefte. Van een nieuwe bedrijfsnaam, haar positionering, de huisstijl én alle bijbehorende uitingen zoals drukwerk, fotografie, copywriting, de website en bebordingen.

Marion: mijnreclamelease.nl van PanSign Communicatie heeft mij vanaf het begin geholpen met de opzet van mijn nieuwe bedrijf. Door de one-stop-shopping formule die wordt aangeboden kon ik mij volledig richten op de start van mijn onderneming. Ook kon ik hierdoor de klanten dié aandacht geven die ze verdienen. De gespreide betaling is als starter natuurlijk altijd welkom.