Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/mijnreclam/domains/mijnreclamelease.nl/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/mijnreclam/domains/mijnreclamelease.nl/public_html/includes/common.inc).

Hoe werkt het

Alle aanvragen en/of opdrachten worden strikt vertrouwelijk behandeld en worden contractueel vastgelegd. Achter deze vorm van financieren zit een ex-ondernemer die over voldoende vermogen beschikt. Dus u kunt met een gerust hart uw opdrachten onderbrengen bij mijnreclamelease.nl, want wij begrijpen uw situatie als geen ander. Wel is er een ondergrens qua opdrachtgrootte van minimaal € 2.000,- exclusief btw. Ook werken we met een aanbetaling van 30% van het orderbedrag.

Goedkeuring
U zult begrijpen dat wij uw aanvraag kritisch en vertrouwelijk zal beoordelen. Echter, er zal ook naar het project worden gekeken. En naar de toekomstverwachting. Dus een gedegen omschrijving van uw opdracht met een eventueel beknopt businessplan zal het traject alleen maar versnellen. In ieder geval géén hele moeilijke financiële trajecten met accountants en dergelijke. De maximale looptijd zal 12 maanden betreffen.

Risico-opslag
Op dit moment is de rente erg laag. Bij de banken krijg het MKB vaak te horen dat er geen extra kredieten worden verstrekt. Bij mijnreclamelease.nl wordt de aanvraag beoordeeld op haalbaarheid en worden de risico's in kaart gebracht. Bij risicovollere projecten zal er een hogere risico-opslag van toepassing zijn dan bij een project dat 100% kans van slagen heeft. Dat mag duidelijk zijn. Wij zullen dan ook met een transparant verdienmodel werken.

Klik hier voor een voorbeeldberekening